Profilbeskrivelse

Hvem er vi

Vi er 7 cykelmotionister i alderen 40 – 60 år med base i Jyderup området, der har dannet en non profit forening, som med forskellige motionscykelevents, har til formål at samle penge ind til velgørenhed. Vi har siden starten i 2013 afholdt 6 etape motions cykelløb kørt over flere dage med 75 deltagere og et indoor cykel event med 150 deltager. Alle  arrangementer blev afviklet med stor succes.

Hvad er formålet
At skabe nye og gerne anderledes motionscykel arrangementer, som udover at være en fysisk udfordring, også ligger stor vægt på det sociale samvær.

Vores visioner er:
At fremme motionslivet i lokalområdet (Sjælland)
At skabe kontakter til styrkelse af foreningslivet, for der igennem at sætte fokus på fordelene ved et aktivt foreningsliv.
At skabe et socialt fællesskab, der er et aktiv for cykelmotionssporten
At samle penge ind til et godt og nærværende formål

Siden 2015 har vi besluttet at alt overskud skal gå til foreningen Cystisk Fibrose.
Cystisk fibrose er en medfødt, arvelig og livstruende sygdom. Cystisk fibrose patienter lever med omfattende behandling og begrænsninger i livet. Deres lunger er modtagelige for bakterier, som ikke rammer raske. Bakterierne fører ofte til kroniske lungeinfektioner, der langsomt ødelægger lungerne. Cystisk fibrose påvirker også fordøjelse, lever og nyre og kan medføre diabetes og osteoporose. I Danmark er der 470 personer med Cystisk fibrose. Knap 200 af dem er børn.
150.000 danskere er bærere af cystisk fibrose genet. I 2018 havde vi den fornøjelse at kunne donere kr. 150.000,- til Cystisk Fibrose.

Se yderligere på: www.cff.dk